BMW AUTO FORUM: iPhone - BMW AUTO FORUM

Jump to content

iPhone Review + Tips & Tricks

#1 Guest_poleposition_*

  • Group: Guests

Posted 20 September 2009 - 06:02 PM

Eu sunt foarte multumit de acest "mai mult decat un telefon", drept pentru care am sa adaug aici acest review, la care astept eventual completari de la alti utilizatori, precum si sugestii de aplicatii.

Eu am descarcat o multime de aplicatii de pe iStore prin iTunes, am sa le descriu in alt post, poate mai primesc si alte sugestii de aplicatii incercate de voi. Faptul ca telefonul are GPRS, un Touch Screen de foarte buna calitate, Accelerometru incorporat si un Ecran fantastic de bun in ceea ce priveste calitatea si reproducerea culorilor. duce la o infinitate de aplicatii foarte interesante si interactive, unele de-a dreptul uimitoare.

iPhone a redefinit notiunea de user inteface pentru un telefon mobil. De cand a aparut, toata lumea vrea sa faca telefoane cu touchscreen mare, zeci de GB de memorie, experienta de navigare pe Internet la fel ca pe PC. "Magia" iPhone s-a mai domolit intre timp, pentru ca lume a vazut ca nu este perfect.


http://www.emobil.ro/_pics/articles/ppx3mhw74t.jpg

Aspect exterior / Utilizare / Functii de baza / Multimedia / Conectivitate / Aplicatii / Prezentare video / Concluzii


Un singur lucru n-a reusit nimeni sa faca, desi se tot chinuie: user interface-ul lui iPhone este de departe cel mai usor de folosit. E singurul telefon cu touchscreen unde nu se pune problema sa folosesti si un stylus.

Lupta e departe de a se fi terminat. Si nici nu se va termina pana cand nu se va inventa telefonul perfect. Si nici nu cred ca stim inca ce inseamna un telefon perfect, pentru ca daca am sti cineva l-ar face. La un an si jumatate de la lansarea iPhone, Apple arunca in batalie versiunea imbunatatita a acestui device, iPhone 3G. iPhone 3G este mai degraba un upgrade decat un produs nou. Vine doar cu cateva functionalitati noi pe care piata le cere, dar Apple nu le-a pus in prima versiune. Chiar si noul iPhone 3G este departe de a fi cel mai tare telefon al prezentului. Din multe puncte de vedere este inferior smartphone-urilor concurente. But it's Apple, design-ul si interfata grafica sunt extraordinare. Pentru multi, aceste argumente sunt suficienta ca sa treaca peste lista de functionalitati si sa-l cumpere.


Aspect exterior


iPhone 3G vine intr-o cutie relativ mica. In cutie se gaseste minimul necesar, adica incarcatorul, castile, manualul si CD-ul cu software. E foarte interesant incarcatorul, este compus dintr-un adaptor priza - USB si un cablu USB. Cablul se poate folosi atat pentru incarcarea de la PC prin USB, cat si pentru incarcarea de la priza, cu ajutorul adaptorului.

Apple iPhone 3G - Vedere din fata/ dreaptaDesign-ul telefonului este cel specific Apple. Liniile curbe si materialele de calitate fac telefonul sa para solid. iPhone 3G este disponibil in doua culori, negru si alb. Cel alb se asorteaza foarte bine cu un laptop Apple. Partea din fata este dominata de ecranul de 3.5 inch si de unicul buton de sub el. Pe laterala stanga se gasesc tastele de volum. In partea de sus, avem jack-ul de 3.5 mm, butonul de pornire/ oprire si slot-ul pentru SIM. Spre deosebire de telefoanele obisnuite, unde SIM-ul se introduce dupa ce scoti capacul din spate, eventual si bateria, la iPhone nu e nevoie de aceste manevre. Are un slot simplu, similar celor pentru carduri de memorie, unde bagi SIM-ul.
http://www.emobil.ro/_pics/articles/thumbs3/vjck5djq9b.jpg

Utilizare



Interfata grafica a facut celebru telefonul iPhone. Apple sunt cunoscuti pentru atentia deosebita la detalii, dar mai ales pentru sistemul de operare MacOS de pe calculatoarele lor. Acest sistem de operare este performant, dar are si o interfata grafica foarte reusita.

Cred ca Apple au profitat enorm de faptul ca au dezvoltat de la zero sistemul de operare pentru iPhone. L-au facut asa cum au vrut, fara sa trebuiasca sa tina cont de compatibilitatea cu vreo versiune anterioara. Si l-au dezvoltat direct pentru un touchscreen unde nu ai nevoie de stylus, degetele sunt suficiente. E mare lucru, telefoanele cu Windows Mobile inca nu se pot lipsi de stylus. Windows Mobile a fost facut pentru PDA-uri, textul si icon-urile sunt mici. E drept ca producatorii isi implementeaza interfete grafice proprii peste Windows Mobile, dar nu acopera toate functionalitatile posibile. Pentru o parte din functii si configurari trebuie sa te folosesti de interfata Windows Mobile, caz in care stylus-ul e aproape obligatoriu. Iar acest stylus trebuie sa stea si el undeva. Multe telefoane au un locas special pentru el. HTC Touch Diamond are o solutie ingenioasa, cu un magnet care tine stylus-ul in pozitia sa. Alte telefoane nu au prevazut un locas pentru stylusl, asa ca nu-ti ramane decat sa-l tii legat cu un snur de telefon. Nu cred ca ai cum sa fii prea fericit cu varianta asta...

Pe langa faptul ca interfata iPhone 3G e extrem de usor si de placut de folosit fara stylus, arata si bine. Fiecare icon, fiecare detaliu e desenat frumos, ca sa incante ochiul.

Bineinteles ca mai sunt si lipsuri si bug-uri, din care o parte se rezolva pe masura ce mai apar update-uri de software. Are insa un minus major, pentru care nu se prevede o rezolvare rapid. iPhone 3G nu stie multitasking. Asta inseamna ca nu vei putea folosi mai multe aplicatii simultan. Nu poti sa ai deschis in background un messenger sau un client de mail de exemplu. Symbian si Windows Mobile stiu de multitasking de foarte mult timp, nici macar nu mi s-a parut ceva iesit din comun sa folosesc asa ceva. Si e necesar. Eu am cel putin trei aplicatii deschise simultan: clientul de Yahoo! Messenger, clientul pentru Skype si cel de Gmail. Aceste aplicatii si-ar pierde complet utilitatea daca ar trebui sa le pornesc de fiecare data ca sa le folosesc.

Ecranul este excelent. Cu o dimensiune impresionanta de 3.5 inch si cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli, este proiectat special pentru multimedia. Este suficient de mare pentru a vedea in conditii optime imagini si filme, precum si pentru a naviga pe Internet. La rezolutie este depasit de HTC Touch Diamond, care 480 x 640 pe ecranul sau de "doar" 2.8 inch. Asta face ca textul si imaginile sa fie vizibil mai clare pe HTC. Dar revenind la iPhone 3G, 320 x 480 este o rezolutie suficienta pentru un ecran de asemenea dimensiuni. Am putut sa folosesc telefonul chiar si in soare puternic si asta spune multe despre calitatea ecranului.


Functii de baza



Calitatea sunetului in apeluri este foarte buna, insa nu reuseste sa depaseasca un telefon Nokia. Pur si simplu interlocutorul nu se aude la fel de tare si clar ca un N95 8GB.

Agenda de contacte este bine organizata si iti permite sa cauti un contact tiparind primele cateva litere, cum fac toate telefoanele. Ce-i lipseste insa este functia de smart dial. Smart dial este acum aproape omniprezent in telefoanele Windows Mobile si simplifica mult modul in care faci un apel nou. In loc sa intri in agenda si sa cauti un contact, tastezi direct primele cateva litere sau cifre, iar telefonul cauta automat in agenda numerele de telefon care se potrivesc atat din punctul de vedere al literelor, cat si al cifrelor cu ce ai tastat tu. Iti afisaza aceasta lista dinamic, pe masura ce tastezi, astfel incat imediat ce ai gasit contactul care te intereseaza, apesi pe el si se formeaza apelul.

E uimitor cat de slab este telefonul pe partea de mesaje. Sa fie americanii atat de dezinteresati de SMS? Aplicatia de SMS este extrem de simplista. Isi face treaba, dar ii lipseste functia de forward, pe care eu o folosesc inca de la Nokia 3310. MMS-ul se configureaza foarte ciudat fata de un telefon obisnuit. Am reusit sa-l fac sa trimita un MMS, dar nu si sa primeasca.


Multimedia


iPhone 3G este creat in primul rand pentru multimedia, asa ca din acest punct de vedere am fost chiar incantat.

Pentru vizualizarea imaginilor, ecranul mare aduce o contributie importanta. Fotografiile se vad impecabil, culorile sunt foarte vii. E foarte placuta si trecerea de la o poza la alta, folosint celebra misca de tipul "dat pagina", cu degetul. Evident, rotirea automata a ecranului este de mare ajutor, pentru ca eu prefer sa vad imaginile pe orizontala.

Cand vine vorba de muzica, iPhone 3G nu este intrecut de nici un alt telefon. Calitatea sunetului este absolut incredibila. Daca majoritatea telefoanelor se aud incet si au probleme cu frecventele joase, lui iPhone 3G nu pot sa-i reprosez nimic.

De ecranul mare profita si player-ul video. Am vazut un film in conditii mai mult decat bune, pentru un telefon mobil.

Notez si un minus la functiile multimedia. iPhone 3G nu are radio FM. Pentru multi dintre noi, radioul este util pentru ca de multe ori te plictisesti de muzica pe care o ai pe telefon.

Camera foto este extrem de slaba. Are doar 2 megapixeli, mult sub cei 3 - 5 megapixeli pe care ii ofera acum majoritatea smartphone-urilor. Si nu doar megapixelii sunt problema, calitatea imaginii in ansamblu este slaba. Pe ecranul telefonului, imaginile se vad rezonabil, dar cand le-am descarcat pe calculator am vazut ca nu arata bine deloc.


Conectivitate


Vei putea naviga pe Internet atat prin reteaua operatorului GSM, la viteze GPRS, EDGE, 3G sau HSDPA, cat si prin WiFi. Primul iPhone era limitat doar la EDGE in retele GSM, ceea ce e destul de putin. HSDPA-ul se comporta mult mai bine, mai ales ca iPhone 3G are un browser bun, deci foarte des o sa vrei sa intri pe pagini mai complexe sau sa vezi filme in streaming.

Ca tot am amintit de browser, este piesa de rezistenta a telefonului. Safari-ul ofera o experienta de navigare foarte apropiata de cea de pe calculator. Meritul este, in parte, al ecranului mare. Browserul stie insa si el sa randeze rapid paginile, se descurca si cu pagini complexe care au multe imagini. Desi nu are player Flash, are o functie de vizualizare a filmelor de pe YouTube. Pur si simplu apesi pe filmul din pagina si aceasta se deschide in full screen.

Fata de iPhone-ul original, iPhone 3G vine cu imbunatatiri la functia de email. Primul pas catre lumea business este conectivitatea cu serverele Exchange. iPhone 3G suporta conturi de Exchange si iti livreaza push email. Pe langa Exchange, are setari predefinite pentru conturi Gmail si Yahoo . Daca ai contul de mail la alt provider, trebuie doar sa-ti introduci tu setarile POP3/ IMAP si SMTP. Clientul de mail este foarte bun. Iti permite de exemplu sa vezi mesajele ca intr-un browser, inclusiv cu imagini daca au asa ceva. Restul telefoanelor iti arata doar textul din email-uri, imaginile sunt puse de regula ca atasamente.

Mai e de mentionat ca iPhone 3G are si Bluetooth. Si aici au facut treaba doar pe jumatate. Este aproape un standard ca noile smartphone-uri sa aiba Bluetooth cu suport A2DP, ca sa poti conecta casti stereo si sa asculti muzica. iPhone 3G nu are acest suport A2DP, deci vei putea conecta doar un handsfree pentru masina.


Aplicatii


Apple iPhone 3G - Email, calendariPhone 3G are functii de calendar similare cu ale celorlalte smartphone-uri. Nu e nimic deosebit de mentionat aici.

iPhone 3G vine cu aplicatii viewer pentru fisierele Word, Excel, PowerPoint si PDF. Nu am cautat si aplicatii care sa-mi permita sa modific aceste fisiere, dar banuiesc ca exista, pentru ca bogatia de software pentru acest telefon e foarte mare.


Apple iPhone 3G - AppStorePentru distributia de software, Apple au facut AppStore. Acesta este un loc central in care se gasesc toate aplicatiile pentru iPhone 3G, atat cele facute de Apple cat si cele facute de alte firme. Unele sunt gratuite, unele sunt pe bani. Le poti cumpara si instala direct de pe telefon. Partea negativa a acestui AppStore este ca Apple controleaza ce software este disponibil pentru telefonul tau. Nu vei putea instala liber orice vrei, ceea ce poate fi frustrant. Sa zicem ca esti programator si vrei sa faci o aplicatie minunata pentru iPhone 3G. Daca cei de la Apple nu sunt de acord, nu vor include aplicatia ta in AppStore, deci ai facut-o degeaba.

Pentru ca oamenii sunt inventivi, au gasit solutii la aceste limitari. Asa numitul "jailbreaking" iti permite deblocarea telefonului pentru a instala liber software-ul pe care il vrei. Exista chiar alte aplicatii care inlocuiesc AppStore, de unde poti sa downloadezi o gramada de alte programe dupa ce iti treci telefonul prin procesul de jailbreaking. Banuiesc ca iti pierzi garantia daca faci asa ceva cu telefonul, deci riscul iti apartine.

Apple iPhone 3G - Google MapsiPhone 3G vine si cu GPS, care functioneaza rezonabil. Deocamdata, singurul software care pune GPS-ul in valoare este Google Maps. Care nu are navigare de la punctul A la punctul B, dar iti arata unde esti pe harta si ce ai in jurul tau. Europa de Vest e acoperita foarte bine, poti sa vezi statii ale mijloacelor de transport in comun, obiective turistice etc. Romania nu are decat vizualizarea din satelit, soselele nu sunt inca desenate, iar despre orase la nivel de strada nici nu se pune problema. Problema cu aceste GPS este ca nu exista inca software de navigatie, deci nu-l vei putea folosi in masina. Sa speram ca programatorii nu stau degeaba si vor scoate ceva in sensul asta.
http://www.emobil.ro/_pics/articles/thumbs3/7hbomnsw2r.jpg
http://www.emobil.ro/_pics/articles/thumbs3/k7eaq8awtj.jpg
http://www.emobil.ro/_pics/articles/thumbs3/6no89jdgle.jpg




Concluzii


Plusuri:
+ interfata grafica a lui iPhone 3G este foarte prietenoasa si usor de folosit
+ touchscreen-ul este mare si de calitate
+ telefonul este proiectat pentru multimedia, asa ca exceleaza la muzica, imagini si filme

Minusuri:
- camera foto este slaba
- telefonul nu are multitasking, deci nu poti sa tii mai multe programe deschise simultan
- software-ul are inca multe lipsuri si bug-uri

Concluzie: iPhone 3G este fara discutie un telefon excelent, in ciuda minusurilor si bug-urilor care inca exista. Nu il consider potrivit pentru un om de afaceri, ci doar daca il iei pentru multimedia. Nu-l intrece nimeni deocamdata la usurinta si placerea de utilizare si la vizionarea filmelor pe ecranul mare.

#2 User is offline   z q z Icon

  • Novice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 10-September 09
  • Location:Ţara lu' Papură Vodă

Posted 20 September 2009 - 06:23 PM

Omnia I mi-a placut,vad ca a aparut II-ul,nu stiu de cand http://omnia.samsungmobile.com/omnia2/

http://www.shopmania...~p-6680411.html

Apple-ul prezentat de tine e destul de vechi sau a aparut o versiunea noua ceva,parca e din 2007 ?

#3 Guest_poleposition_*

  • Group: Guests

Posted 20 September 2009 - 06:30 PM

iPhone-ul meu este 3G, 16Gb si l-am cumparat de la Orange acum cateva luni, deci 2009... de aparut o fi aparut mai demult nu stiu cand.
astea sunt aplicatiile mele pana in acest moment:

http://img15.imageshack.us/img15/4898/aplicatiilemele1.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/8093/aplicatiilemele2.jpg

#4 User is offline   Christian Icon

  • Stealth
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 733
  • Joined: 03-September 09
  • Location:أبو ظبي
  • Car:F01 730d
  • Motorcycle:ZZR 1400

Posted 20 September 2009 - 06:36 PM

Îmi place noul 3GS, am văzut că are şi câteva funcţii în plus, in afară de viteză si memoria mare. Totuşi, cred că preţul este nejustificat.

Pole, nu poţi filma cu versiunea 3G?

Momentan mă joc cu ceva ca in poza de mai jos.

http://img.gsmarena.com/vv//pics/htc/htc-diamond2-00.jpg

#5 User is offline   z q z Icon

  • Novice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 10-September 09
  • Location:Ţara lu' Papură Vodă

Posted 20 September 2009 - 06:39 PM

Cat ai garantie?

L-ai luat din tara? am inteles ca ar sterge multe aplicatii importatorii la aducerea si comercializarea in tara a unor telefoane,nu numai la Apple ci in general.

Acumulatorul cat tine exploatat destul de intensiv intr-o zi,internetul prin wi-fi cum se misca?:)/>

#6 Guest_poleposition_*

  • Group: Guests

Posted 20 September 2009 - 06:45 PM

Am scris mai sus, l-am cumparat de la Orange Shop din Mall Baneasa, codat in reteaua lor... a trebuit sa il decodez caci eu il folosesc in Vodafone.

Aplicatii avea doar cateva, restul le-am cumparat eu de pe iTunes.

Acumulatorul ma tine cam 2-3 zile sa zic... nu foarte intensiv "frecat", adica folosire normala.

Internetul prin WiFi se misca extraordinar de bine :)/>

Man, nu stiu cat am garantie, dar oricum am pierdut-o probabil, pt ca l-am decodat si banuiesc ca pierd garantia in aceste conditii...

#7 User is offline   Lymbutza Icon

  • Novice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 87
  • Joined: 19-September 09
  • Location:Bucuresti - Progresu'
  • Car:1997 E36 Sedan 318i

Posted 20 September 2009 - 07:58 PM

View PostChristian, on 20 September 2009 - 06:36 PM, said:

Îmi place noul 3GS, am văzut că are şi câteva funcţii în plus, in afară de viteză si memoria mare. Totuşi, cred că preţul este nejustificat.

Pole, nu poţi filma cu versiunea 3G?

Momentan mă joc cu ceva ca in poza de mai jos.

http://img.gsmarena.com/vv//pics/htc/htc-diamond2-00.jpg


Si eu am un HTC (Diamond - Varianta mai veche) sunt foarte multumit . Am avut si un iPhone si parerea mea personala ca este sub HTC (cel putin comparatia facuta de mine HTC Dioamond iPhone normal , nu 3G)

This post has been edited by Lymbutza: 20 September 2009 - 07:59 PM


#8 User is offline   Bogdan M. Icon

  • Senior
  • Icon
  • Group: Admin
  • Posts: 3,197
  • Joined: 03-September 09
  • Location:Bucureşti

Posted 20 September 2009 - 10:53 PM

Depinde de obiectivul telefonului.
Eu am un LG KU990.
Are un obiectiv destul de mare şi face nişte poze foarte bune pentru un telefon şi are 5 MP.

Plus că poate filma cu încetinitorul.

#9 User is offline   Bavaria Icon

  • Pasionat
  • Icon
  • Group: Admin
  • Posts: 1,939
  • Joined: 07-September 09
  • Car:BMW
  • Motorcycle:0

Posted 21 September 2009 - 01:42 AM

iPhone-ul este un telefon "destept" dupa parerea mea.Din pacate este mult prea mare pentru un telefon, cel putin dupa parerea mea.Daca apare vreo versiune mai mica mi-ar place unul, pana atunci poate gasesc un Nokia mai micut, tot cu touch-screen.

#10 User is offline   florin83 Icon

  • Junior
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 17-September 09
  • Location:Bucuresti

Posted 21 September 2009 - 09:32 AM

Am avut mai multe pda-phone uri cu Windows Mobile. Bateria tinea destul de putin, nu excelau la nimic, mergeau greoi daca puneai multe aplicatii + ca erau incomode. Acum am 2 bucati E51 de care sunt foarte multumit :D/>

Am vrut si eu sa iau iphone, dar e cam mare. :(/>

#11 User is offline   z q z Icon

  • Novice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 10-September 09
  • Location:Ţara lu' Papură Vodă

Posted 21 September 2009 - 10:04 AM

Are cineva Nokia e61? sau a butonat vre-unu ? Sunt tare curios cum se comporta,nu e cine stie ce dpdv al performantelor insa mie imi place

http://img10.imageshack.us/img10/274/nokiae61.jpg

#12 User is offline   florin83 Icon

  • Junior
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 17-September 09
  • Location:Bucuresti

Posted 21 September 2009 - 10:10 AM

E model mai vechi.
Uita-te la E63 daca vrei ceva in genul asta.

#13 User is offline   z q z Icon

  • Novice
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 10-September 09
  • Location:Ţara lu' Papură Vodă

Posted 21 September 2009 - 10:26 AM

E urat E63,parca e blackberry :)/>

#14 User is offline   Franko Icon

  • المدرسة القديمة
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 182
  • Joined: 03-September 09
  • Location:km 0
  • Car:E30 convertible

Posted 21 September 2009 - 11:01 AM

e71 ar fi urmasul direct al lui e61i . E63 e doar varianta de buget la e71 :D/>

#15 User is offline   florin83 Icon

  • Junior
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 17-September 09
  • Location:Bucuresti

Posted 21 September 2009 - 11:10 AM

stiu, dar e si la jumate de pret. Nu are carcasa din metal, 3G+, camera pe fata si cam atat..

#16 User is offline   Franko Icon

  • المدرسة القديمة
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 182
  • Joined: 03-September 09
  • Location:km 0
  • Car:E30 convertible

Posted 21 September 2009 - 11:15 AM

pret E71 la germanos - 1450 ron
pret E63 la germanos - 989 ron

Diferente : -E71 are carcasa din metal, E63 din plastic
-E71 are camera de 3mp, E63 de 2mp
-E71 are GPS, E63 nu are GPS
-E71 are inclus in pachet cablu de date,cd software,husa si wrist strap, E63 nu are inclus decat incarcatorul
-E71 e 3G, E63 nu este
-E71 are card de memorie inclus, E63 nu are
Alte diferente nu cred ca sunt :wacko:/>

#17 User is offline   florin83 Icon

  • Junior
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 17-September 09
  • Location:Bucuresti

Posted 21 September 2009 - 11:22 AM

Din cauza carcasei metalice am inteles ca E71 are o valoare SAR destul de mare.
De GPS uitasem :P/>
Camera mai buna (oricum e praf - nici un model din seria E nu face poze calumea), cardul de memorie, cablul, cd-ul, etc.. eu zic ca nu sunt de luat in calcul.
Ambele au 3G. E71 are HSDPA (3G+).

#18 User is offline   Bogdan M. Icon

  • Senior
  • Icon
  • Group: Admin
  • Posts: 3,197
  • Joined: 03-September 09
  • Location:Bucureşti

Posted 21 September 2009 - 11:31 AM

Nu cred că merită nici E63 nici E71.

Ori iei un E51, adică un telefon foarte echilibrat şi care funcţionează ok, ori iei un HTC.

#19 User is offline   Franko Icon

  • المدرسة القديمة
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 182
  • Joined: 03-September 09
  • Location:km 0
  • Car:E30 convertible

Posted 21 September 2009 - 11:32 AM

viteza 3g da , ma refeream la convorbiri 3g (lipsa camerei frontale e un inconvenient)
valori sar : E71 - intre 1.27 si 1.53 in functie de firmware
: E63 - intre 1.03 si 1.10 in functie de firmware

pragul de pericol se considera : 2.0 W/Kg in 10 grame de tesut
Europe European Specification
ES 59005 (1998) ICNIRP Guidelines 1998
(ICNIRP 1998) 2.0 W/Kg in 10g of tissue

Parere proprie : Am avut E61,E61i , iar tatal meu are momentan un E71 . Diferenta este de la cer la pamant in favoarea lui E71 . Se misca perfect , calitatea sunetului si a finisarii este exceptionala, singurul defect care i l-am gasit a fost ca raman amprente pe carcasa .In rest la cat m-am jucat pe el nu i-am gasit nici macar un bug .
Eu momentan am un p990i si vreau sa trec in curand la E71 .

#20 User is offline   TOM Icon

  • E39 DSP Master
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 628
  • Joined: 20-September 09

Posted 21 September 2009 - 03:19 PM

am si eu 3GS si imi place foarte mult. pacat ca Apple le restrictioneaza asa de mult............

pole l-ai deblocat cu jailbreak sau legal la Orange?

  • (18 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users