Page 1 of 1
Show us your cars people! For all of you non-Romanian speaking people, show us your cars! :D
Posted 30 August 2012 - 03:10 AM
I just love my 82 dacia 1300 :D/> the perfect car for me .
280px-Dacia_1300.JPG (20.97K)
Number of downloads: 17

Number of downloads: 17
Posted 31 August 2012 - 07:36 PM
sebigaja, on 31 August 2012 - 04:03 PM, said:
Well this topic hasn't started off as I hoped :(/>
Nu stiu de ce dar am totusi impresia ca tu cautai bimmerforrum sau bimmerfest... :lol:/>
Exista topicul "masina mea" si majoritatea prefera sa scrie acolo in limba romana prezentandu-si masinile.
Daca te simti mai bine conversand in limba engleza, continua si iti vom raspunde dar in acelasi timp te rugam sa nu te simti ofensat daca nu-ti dam constant raspunsurile asteptate.
Keep'n touch... ;)/>
Posted 01 September 2012 - 05:24 AM
sebigaja, on 31 August 2012 - 03:03 PM, said:
Well this topic hasn't started off as I hoped :(/>
"For all of you non-English speaking people"
Eu nu inteleg de ce ai facut un topic in engleza pentru cei care nu vorbesc engleza. :huh:/>
Oricum cred ca o sa fie de mare succes pana la urma, limba romana se devalorizeaza pe zi ce trece.
Posted 03 September 2012 - 12:28 PM
Bavaria, on 01 September 2012 - 05:24 AM, said:
"For all of you non-English speaking people"
Eu nu inteleg de ce ai facut un topic in engleza pentru cei care nu vorbesc engleza. :huh:/>
Oricum cred ca o sa fie de mare succes pana la urma, limba romana se devalorizeaza pe zi ce trece.
Aoleu... acum vad si eu. Am vrut sa scriu non-Romanian ... #$%@! Scuze ca am dat in bara :(/>
Rog un admin sa o stearga daca se poate :-S
Page 1 of 1