BMW AUTO FORUM: SERVICII PROFESIONALE DETAILING EXTERIOR - POLISH,TRATAMENT CONTRA IERNI.CERUIRE PROFI,DECONTAMINARI + + - BMW AUTO FORUM

Jump to content

Regulament Bursa comercială
Page 1 of 1

SERVICII PROFESIONALE DETAILING EXTERIOR - POLISH,TRATAMENT CONTRA IERNI.CERUIRE PROFI,DECONTAMINARI + + SALON PROFESIONAL DE COSMETICA AUTO

#1 User is offline   razvannx Icon

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-December 13

Posted 01 December 2013 - 09:01 PM

Salon profesional de cosmetica WashTeam

Divizia detailing exterior

Va oferim servicii profesionale la cea mai inalta calitate dar si cele mai mici preturi!

Pachet profesional de pregatire contra efectelor iernii

Scapa de grijile ca iarna iti va lua cu asalt automobilul,WashTeam te ajuta. Va oferim protectie maxima pentru caroserie si geamuri contra coroziunii,clorurei de calciu(sarei),petelor de murdarie,urme de insecte sau orice ar putea penetra lacul. Tratamentul cuprinde:
-Spalarea exteriorul cu substante non-corozive.
-Decontaminare cu ajutorul batonului de argila Indeparteaza toate oxidarile lasand suprafata neteda Indeparteaza petele pe care nu le vedeti dar le simtiti la atingere, de exemplu praful de pe carosabil sau praful de frana. Desi petele nu sunt vizibile, se pot simti aspre si pot deteriora vopseaua chiar si dupa ceruire. Indeparteaza cele mai persistente pete de murdarie, ca urmele de insecte si surplusul de vopsea. Cat de diferita este argila fata de o polisare? Multe persoane nu au auzit niciodata de curatarea cu argila, pentru ca acest lucru il faceau doar profesionistii. Argila este mai putin abraziva si extrage particulele de murdarie din vopsea.
-Lustruire cu masina de polish Produsul pe care il folosim reda cu adevarat un efect de oglinda umeda, ofera o suprafata care nu numai ca straluceste, dar este de asemenea protejata la o scara nano-tech prin combinarea moleculara cu vopseaua dumneavoastra, asigurand o finisare neteda si durabila care reflecta lumina ca o oglinda, oferind in acelasi timp o protectie superioara a suprafetei. Contine agenti de protectie UVA si UVB pentru a bloca efectele daunatoare ale soarelui in timp ce va protejeaza vopseaua ca un ecran de protectie durabil din sticla. -Degresarea jantelor plus aplicare paint-sealant.
-Protejarea exteriorului cu sealant pentru vopsea sau ceara in stare tare,naturala din carnauba.
Produsul pe care il folosim este cel mai bun de pe piata,fiind dezvoltat exclusiv pentru industria aerospatiala dar acum disponibil si pentru automobile in aceeasi consistenta ultra-durabila nano-tech. Adera la exteriorul automobilului dumneavoastra dandu-i un aspect umed, ca o oglinda, care este practic impenetrabil. Nu este o ceara, nu este o solutie de lustruit,este un sealant modificat organic combinat cu un acrilic transparent la o scara nano-tech ce ii permite sa adere molecular la vopsea, furnizand un ecran lucios de o durata extinsa. Aceasta capacitate de a adera chimic la o scara nano-tech permite produselor sa dea rezultate superioare nemaiobtinute din formule chimice obisnuite.
Procesul dureaza 3-4 ore in functie de volumul masinii.
Tratamentul este garantat 6-8 luni de zile.
Tarif promotional: 150 ron (clasa mica,medie,suv)

Polish faruri

In timp elementele naturii, radiatiile UV, vremea, rezidurile drumurilor degradeaza aspectul si functionarea farurilor din Plexiglass, Polycarbonat si Lexan. Acesti factori pot cauza un sistem de iluminare cu aspect degradat si pierderea functiei principale – capacitatea de a ilumina. Prin folosirea unor materiale special concepute pentru faruri, este inlaturat aspectul de matuire si sunt eliminate zgarieturile de la suprafata, fiindu-le redata astfel claritatea originala.
Farurile nu se demonteaza!
Washteam va ofera reconditionarea farurilor la cele mai inalte standarte.De asemenea oferim si cea mai buna protectie pentru faruri-jetseal 109 sealant-ce va adera molecular datorita tehnologiei nano-tech prin care a fost creat furnizand un ecran lucios de o durata extinsa.Protectie maxima contra orice ar fi putut sa le afecteze inainte.
Tarif 100 ron (triplele/stopurile sunt bonus!)

Polish elemente cromate

Substante abrasive si de lustruire special concepute pentru a curate si lustrui cromul.
Tarif 50 ron

Pachet de aplicare dressing pe cauciucuri,ornamente exterior,chedere
Tarif 50 ron

Ceruire profesionala cu ajutorul cearei in stare tare,naturala din carnauba

-reda cel mai frumos lustru si cel mai bun efect hidrofug.
Tarif 80 ron

Aplicare de paint-sealant. (jetseal 109-folosit la tratamentul de iarna)
Tarif 80 ron

Polish professional
Masina se va spala in detaliu cu ajutorul presiunei apei.
Se va decontamina suprafata cu ajutorul argilei.
Se va determina cat de avariat este lacul masinii si se vor folosi substantele abrasive necesare.
Dispunem de substante abrasive ce incep de la granulatii de 700 pana la 2500,iar acestea cand isi termina ciclul de taiere se transforma in substante de lustruire ce se duc pana la granulatii de 4500(super-fin),de asemenea dispunem si de substante de lustruire de granulatii de 7000(ultra-fin).

Tarif: de la 180 ron (in functie de volumul masinii)



http://img36.imageshack.us/img36/8557/lwbb.png Eco-smart->detailer ce cuprinde un sistem complet intr-o sticla : sampon, ceara, sealant.
Polish profesional complet 4 pasi plus protectie = de la 350 ron
Polish profesional 2 pasi plus protectie = de la 250 ron



Pentru detalii sau programari: 0757.067.522
De asemenea pot raspunde si aici.


http://img17.imageshack.us/img17/4100/52l2.pngWashTeam Detailing

Ne gasiti pe Str. Ana Ipatescu nr. 9)strada autogarii)

Galati,Galati

This post has been edited by razvannx: 01 December 2013 - 09:01 PM


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users